PRISHTINA E RE

MULTI-APPARTMENT BLOCK

This proposal is designed on response to particular scheme for collective housing. Located in a subdivision in the city of Pristina’s newest neighborhood, next to the main road axis. As a result, the project’s original positioning is intended to be near to the street, establishing an inner courtyard for a number of purposes, including privacy, security, and the creation of a small park for the occupants of this building complex.

05_PR E RE
04_PR E RE

The combination of terraces and volume creates a dynamic facade by softening the objects’ horizontal lines. Prishtina e Re has been designed in seven levels with about 150 residential units, with basement parking and recreative areas for a variety of uses. This project aims to fully utilize the location’s unique qualities, including views and sun exposure.