BREZO VILA’GE

TYPE S, L, M, XL

Rather than replicating the design of the local establishments, our villas were designed to resemble an old barn, yet with a touch of modern-day appearance. The main aim was to create a relaxing retreat that would visually blend with the mountains and the dense woodland around the villa, a structure that responds to its natural context.

003
001
Print
Print

The sloping roof takes after the descent of the surrounding landscape and favors the connection to the steep mountain site. The front view of the villas exhibits as a single-story house, while the back side further down the slope reveals the sub- terrain floor with 3 bedrooms. Each one of the bedrooms features a large opening that frames the views of the surrounding complexion while blurring the boundary of the rooms with the green outdoor spaces.

Print
Print
Print
Print
07_BREZOVILLAGE
04_BREZOVILLAGE